Time out från tvätten

Jag ska lära mig att inte rysa av tanken på ansjovis. Smaken är det inte fel på, så länge jag inte vet att det är ansjovis i det jag äter. Jag vet inte riktigt varför, den är ju alltsomoftast så uppmosad att man inte ser den eller kan lida av dess konsistens (=anledningen till att jag inte gillar sill). Idag togs i alla fall ett stort steg på vägen. Anywho.

För övrigt (få inte panik) kom jag på idag varför jag aldrig läste färdig Rabbit, Run. Stupid author with stupid books and stupid name and stupid ambitions.

Kommentarer:
Postat av: Sanna

Men varför? Det hörs ju bara på namnet att det förtjänar att rysas åt.

2008-02-28 @ 07:50:07
Postat av: Farfar Flodhäst

Ansjovis är djävulens fisk.

2008-02-28 @ 11:09:15
Postat av: Karin

Man är inte vuxen om man inte klarar av ansjovis för att de är slemmiga.

...era barnrumpor!

2008-02-28 @ 17:46:15
Postat av: Anders

Personligen älskar jag sill och ansjovis.

2008-02-28 @ 21:38:04

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback