Evil Eyes, Eyes That Haunt You And Find You In The Night


Jag HATAR Pernilla Wahlgren! På så många olika nivåer och av så många olika anledningar. "Jag är brunett nu!". GAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH! Won't somebody PLEASE rip my heart out and end this misery? Eller än bättre, hennes hjärta.

Nu måste jag bara göra det svåra valet mellan textanalys och fornisländska. Kanske också mellan Island och Danmark. Och Uppsala och massa böcker. Eller Stockholm och glid.


Kommentarer:
Postat av: skrufsilufs

instämmer, hon är störig. såg i DN i morse att hon ska göra sound of music på göta lejon med tommy nilsson - ha!

2007-02-13 @ 09:01:27
Postat av: Flodhästen

*håller fram Pernillas blodiga, pulserande hjärta i sin näve* Varsågod! Smaklig måltid!

2007-02-13 @ 18:43:10
Postat av: Anders

Jag googlade på Pernilla Wahlgren efter att ha läst detta. Saxade detta från hennes blogg(!!!!) för att du skulle få något att kasta upp över.

"Jaa, tänk att jag har gått och blivit brunett! Jag som alltid varit blond. Åkte ner till Slovenien i slutet av förra året och spelade in reklamfilm för Garnier Nutrisse. Vi höll på i två långa dagar, men jag såg resultatet häromdagen och det såg super glammigt ut! Kände mig precis som Sarah Jessica Parker, Penelope Cruz och dom andra hår glamour modellerna hihi. De roliga är att jag ju var i sjätte månaden när vi spelade in, men dom lyckades trolla bort magen så man faktiskt inte tänker på de, utan bara på mitt FANTASTISKA hår ;) !

Känner mig modig i alla fall som vågat göra en sådan förändring. Det är fortfarande ovant när jag går förbi en spegel och inser att jag inte är blond längre, men jag är super nöjd med färgen jag har och kommer att vara brunett ett tag nu. Dessutom så är jag mer lik mina barn nu speciellt Bianca, eftersom vi har samma hårfärg för första gången. Benjamin är ju inte lika mörkhårig som sina syskon men tycker att mamma är jättefin i sin nya hårfärg.

I veckan som gått släppte Benjamin förövrigt sin nya singel, ?Jag är en astronaut? som gick direkt in på tredjeplatsen på singellistan! Så där slog han mamma på fingrarna rejält igen. Inte nog med att ungen gick och vann lilla melodifestivalen något som jag aldrig lyckats med, nu ska han ta över min skivkarriär också haha. Jag är en astronaut är en gammal låt som faktiskt Linus sjöng in när han också var nio år.
Tack också för alla gulliga gästboksinlägg även till Benjamin och Bianca jag vidarebefordrar självklart dessa till dom. "


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback