AAAAAAAAAHHHHHHHH (the good kind)



Relaxad, som man sa på den gamla goda tiden.

Har varit på Yasuragi med familjen, känner mig nästan så avslappnad att jag inte orkar skriva något. Nästan, förresten?

Det verkar bli sommarjobb på bgc, tyvärr så att det inte funkar med medeltidsveckan. Däremot kanske Paris!

Och that's all for now.


*lat*

the C-word


Sitter (står) i Karin Boye-biblioteket med Lotta och Agnieszka och fifflar lite med uppsatsen. Det går väl så där...framåt i alla fall! Har bara blivit enormt sötsugen.

I måndags hade jag handledartid med Elisabeth, hon sa att jag hade många intelligenta observationer, vilket känns bra, känns bra, men också att jag faktiskt borde skriva NÅGOT så att jag inte blir blockerad. Pah!

Ikväll ska jag jobba i köket på Kalmar. Får se vad jag tycker om det. Men igår när jag och Jenny bakade så kom alla qarna ner och sa hur duktiga vi var, inte bara för att fiket går med vinst. Bästa fikisen i världen kan jag skryta med att ha blivit kallad. Nya dukar har dessutom blivit beställda.

I helgen ska familjen på yasuragi, ska testa floating. Det verkar lite skrämmande med att vara instängd i en saltvattentank med bara sig själv i 45 minuter, men ska visst vara väldigt återhämtande. Vi får se.

Per och Johan var hemma hos mig i måndags och lirade tv-spel och åt pizza. Det var kul, men en ödesdiger sticka i min högerhand gjorde mig ju lite handikappad, så av någon anledning vann Per ganska ofta.


Säkert något mer, jag minns inte.


Tydligen ska jag kanske till medeltidsveckan. Är proppen på att fixa medeltidsklänning, kan man undra.


Jag har aldrig vatt på snusen


Kroppkakan
Var trevlig. Proppen kom, min klänning blev klar i tid (även om ärmarna insisterade på att falla ned), fick sitta bredvid en tysk fascist, planerade familjs våldsamma övertagande av nationen, åt två kroppkakor (vinnaren av ätartävlingen, nationskaplanen, åt tolv), snappsade hyfsat mycket, avecade likaså, fick huvudvärk, och tog en jättetaxi hem med proppen och zombiekollade på en film om Chippendales och mord.

Sedan på söndagen kom vi upp relativt tidigt, sega men inte riktigt bakis ändå. Och fikade! Smörgåstårta funkar faktiskt ganska väl som dagen-efter-mat, så vitt jag kan säga nu i alla fall, får se när jag är riktigt bakis. Alla andra bangade, eller Mike kom förbi ett tag och tog kort på is-spektaklet, så jag och Proppen fick ensamma sitta och spela TP. I en halv evighet. Ingen vann, men fiket stängde...vi fick ändå sitta kvar en timme, men kunde trots det inte avsluta det hela.

Klubbverksfesten
Hade barnprogramstema. Jag klädde ut mig till Linus på linjen, men ingen jävel fattade vem jag skulle föreställa. Musse Pigg som jag satt bredvid blev apfull på en öl och en snaps och höll på att somna efter det. Det var mycket gratis öl, och för många, så vi lyckades norpa åt oss några extra var. Sedan blev det kleptomanfestival och både pokler, ryggsäckar och björnhänder hamnade i vår ägo (plus att jag hittade en sked i fickan morgonen efter). Det var bara fikisarna och Sofie där, egentligen. Anna Z och KW var där i början men prioriterade kör och inringning (inringningen är jag för övrigt riktigt arg över, mer om det senare). Jag minns att jag ramlade in i en snöhög på vägen hem.
Kvällens höjdpunkt: Jag lärde mig att öppna ölflaskor med en sked.

Arga Farbrorn
Det är min vecka att ringa in folk som kan jobba till kalmar. Det har jag inga problem med, utan snarare att varje gång det har varit min tur så har beslutet tagits när jag inte har varit närvarande. Annars brukar man bestämma på klubbverksmötet vems tur det är så att man kan opponera och hävda att den kommande veckan inte passar bra. Som den veckan till exempel. Utöver det så har man varje gång låtit bli att informera MIG om att det är min vecka. Också väldigt praktiskt. Jag råkade bara av en händelse se ett sms som KW fått av 3q på klubbverksfesten när han sa att han inte kunde stanna. Jag hade en fyllekonversation med Sofie om det på toaletten. Jag tror däremot inte att jag riktigt lyckades förklara varför jag var arg.



Ledig helg



Nu i helgen kommer jag att vara ledig för första gången den här terminen! Men kommer jag hålla mig borta från Kalmar? Icke! Kroppkakegasque på lördagen och så har jag lovat de nya fikisarna att komma förbi på söndagen och kolla till dem. Men det borde inte vara några problem, jag och Ebba klarade det ju galant efter att bara ha haft en hjälp-fikis en gång, och vi var ju alla tre förra veckan. Det ska faktiskt bli kul att gå dit och fika (även om jag måste betala för det nu, grrr) och kanske spela lite TP. Har inte meddelat planerna för Proppen, men hon har magen att vara bortrest och inte skicka några vykort så jag har inte så dåligt samvete för det.

Johan, Per och Robert ska också gå, kanske Robban får möta Gustav igen? De verkar ju faktiskt smått lika.

Uppsatsen har en liten formsvacka nu, och jag skolkade från språkhistorian idag igen. Ska gå och prata med lärararen på tisdag. Läskigt.

I morgon blir det bira och burgare med Engelska B. Den här gången har jag dubbelkollat att jag sagt rätt dag till folk. Lite smått genant sist när jag skrivit onsdag i smset och torsdag i kalendern. Jaja.


Skåningar är läskiga. (Men hultsfredska "fucking twats" är inget annat än roligt!)