Kakelugnen. Where Did You Go?

Humör: Utmattad och förnorskad (førnorsket?)
Soundtrack: Merz - Verily (I like very much)

När jag först flyttade in här i Ekeby för knappt två och ett halvt år sedan, låg det precis över vägen en restaurang/pizzeria som kallades Kakelugnen. Kakelugnen bytte så småningom namn till Efesos och specialiserade sig på grekisk och turkisk mat. Och pizzor. Efesos blev Rasamo (precis likadan som den förre) och Rasamo har nu blivit La Fontana. Som verkar satsa på att lägga in antingen kantareller eller kräftor i alla rätter (that's what we Swedes like, right?), i alla fall enligt menyn som trycktes in i brevlådan tidigare idag. Skandalen är att de har höjt priset på pizzorna med tio spänn! Och tagit bort min favorit, hawaii special (som en vanlig hawaii, fast med curry och banan också). Vart ska vi nu gå bakistunga mornar?

Som på onsdag, kanske. Fast då, dagen efter norsköl, börjar nästa språkhistoria klockan tio. Jag HATAR språkhistoria, som ni kanske minns, men nu kan jag inte ens gnälla då jag har valt det helt frivilligt. Anyways. No more norska! Per Arne, och möjligheten av Per Arne flanerandes förbi grupprummet, skrämde livet ur mig idag. Jag har läst Klas Klättermus och Folk och rövare i Kamomilla stad. Som kurslitteratur. I feel greit.

Jag vill sova.

Kommentarer:
Postat av: Flodis är Godis

Pröva pizzeria Vedugnen i Alvik. Det är dyrt men sjukt gott. *smackar förnöj*

2007-02-19 @ 21:04:30
Postat av: Karin

Do they deliver? Jag vet inte om jag känner mig helt peppad på att -bakis- ta mig till Alvik bara för att spisa pizza.

2007-02-20 @ 11:29:16
Postat av: David N.

Lösningen är att du super dig full på parkeringen utanför Statoil och sover över i en släpvagn. Då kommer du att vara bakis precis utanför Vedugnen.

2007-02-20 @ 13:11:07
Postat av: Karin

Ja, det låter som en väldigt bra och icke-sinnesförvirrad idé! Enklare är nog att betala tio spänn extra här uppe. Men det kanske bara är jag.

2007-02-20 @ 18:31:14
Postat av: Flodhäst-David

*nickar* Det är bara du.

2007-02-21 @ 00:37:20
Postat av: Mycoachtom

I found your blog on google. I think your blog is the best :)


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback