Saker som oroar mig om natten

Tycker de för mig obekanta människorna som avslutar sina mejl med "MVH" att jag inte är lika trevlig när jag tycker "Vänliga hälsningar" tillbaka?

Kommentarer:
Postat av: Flodis

Trevlig? Är det inte liksom din affärsidé att vara otrevlig och utdela käftsmällar?

Postat av: Sanna

Är inte "Vänliga hälsningar" mycket trevligare än MVH? Jag har alltid läst MVH som "jag skiter i vad du tycker och jag kanske måste låtsas vara artig, men tron fan inte att jag tänker ödsla tid på att skriva ut orden för din skull, sucker!"



Men så är jag också tjejen som blir sårad av "..." istället för utropstecken eller punkt efter hälsningsfraser för att det så tydligt markerar avmätthet och överlägset avståndstagande, så du kanske inte ska lyssna för mycket på vad jag säger.

2008-07-18 @ 16:15:02
Postat av: Karin

Gurkmums: Tyvärr har otrevlighetsbranchen visat sig vara mindre lukrativ än vad jag först hade hoppats och trott. Tänkte att pengarna alltså borde stå att finna på andra planhalvan.



Sanna: Jo, jag tycker också att "vänliga hälsningar" är trevligare än "MVH" - men folk som använder sig av förkortningen har uppenbarligen keffa trevlighetsmätare ;). Och jag blir nästan upprörd över "..."! Jag har aldrig sett det själv, tack och lov. Lite som att det är Ior (manifestationen av Ior som är skitirriterande och självömkande, inte den som är charmig och synd om) som skriver. En punkt, däremot, signalerar för mig den där jobbiga pausen som alltid kommer innan meningar som "du har inte utfört dina uppgifter", eller "du har gjort allting helt jävla idiot-fel", eller "[vad som helst som innebär att jag har misslyckats med något]". Som i "Hej. Vi måste prata om det här...".



Tänk att skiljetecken är så förbannat viktiga.

2008-07-18 @ 22:39:56
Postat av: Sanna

Ja, och att andra inte förstår det! Jag vet inte hur många gånger jag fått mail på jobbet som börjar med "Hej...". Det är i alla fall bättre än standardmailet på diverse sex-raggsidor:



"Hej... ler Hur e de...? ler"



Ger mig rysningar och får mig att tänka på telefonflämtare.

2008-07-19 @ 10:55:29
Postat av: Sanna

Den feta stilen ska föreställa "ler" omgivet av asterisker. Dumma bloggverktyg.

2008-07-19 @ 10:56:55

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback