Put. Your. Hand. Down.

Det jag inte riktigt förstår är varför man väljer att läsa en kurs i ett ämne som man redan tycker att man vet allt om. Eller, jag förstår varför man gör det om man är CSN-hungrig och inte vill behöva göra någon annan motprestation än att dyka upp på tentan då föreläsningarna inte är obligatoriska. Är det verkligen så tillfredsställande att ställa femminutersfrågor som inte egentligen är frågor? Att försöka sätta dit föreläsaren? (Vet någon var man kan hitta ett måttband?)

Min personliga favoritdel av föreläsningen idag var efter att det konstaterats att just den här moralprincipen i fråga inte använde sig av några allmänna morallagar vad gäller handlingar - tolv olika händer flög upp i luften med frågor om hur man kunde applicera principens allmänna morallagar i [generisk svår situation]. Svaret är 'nej'. Alltid nej.

Men det här var den sista av föreläsningarna - snart väntar tio timmar ensam med principälskare. Den officiella planen för seminarierna är "vi ses och pratar tills två timmar har gått".

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback